Publicitat
Terrassa

Eva Candela (PSC), candidata al Parlament

La regidora del PSC a l’Ajuntament de Terrassa, Eva Candela, serà candidata al Parlament de Catalunya a les pròximes eleccions autonòmiques, que se celebraran el 14 de febrer. Candela ocuparà el número 18 en la llista dels socialistes per la circumscripció de Barcelona, segons va aprovar dimecres el Consell Nacional del PSC.

Els socialistes terrassencs es mostren satisfets per la decisió, perquè "Terrassa i la comarca tornaran a estar representats al Parlament de Catalunya", segons indiquen, ja que es mostren segurs que el PSC obtindrà més de 18 escons per la província de Barcelona.

Salvador Illa
Candela afirma sentir-se molt contenta amb aquesta decisió del partit, que assumeix "amb la màxima responsabilitat i el compromís de treballar durament en aquesta campanya electoral per fer de Salvador Illa el pròxim president de la Generalitat" Ahir va saber-se que l’actual ministre de Sanitat serà el cap de cartell del PSC en les pròximes eleccions al Parlament.

Sobre els comicis, Eva Candela assenyala que "Catalunya necessita un canvi; fa massa anys que no tenim un govern seriós que tingui a les persones al centre de l’acció política". A més, la regidora apunta que "cal passar de la política dels símbols a la dels fets; cal un govern que governi, i l’única opció que ho assegura és el PSC de la mà de Salvador Illa".

En un primer terme, l’assemblea del PSC de Terrassa va elevar al Consell de Federació del PSC Vallès Oest la proposta que Eva Candela formés part de la llista electoral per Barcelona.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top