Publicitat
Terrassa

Cs demana un compromís a favor del constitucionalisme

El portaveu municipal de Ciutadans (Cs), Javier González, va anunciar ahir que el seu partit presentarà una proposta a favor d’un compromís amb el constitucionalisme al ple d’aquest mes de gener. González va dir que espera tenir el suport del PSC i Tot per Terrassa. "Hi han eleccions el 14-F i cal posar a Catalunya en el camí adecuat. Els partits constitucionalistes tenen un paper clau per fer-ho i acabar amb el desgovern que hi ha ara. Catalunya necessita un govern fort i la garantia són els partits constitucionalistes. Fort per combatre temes molt importants, com l’atur provocat per la Covid-19".

En aquest sentit, el portaveu municipal va llençar missatges a la formació socialista i també a la municipal que lidera Ballart. "El PSC ha de deixar de jugar al gat i a la rata i Tot per Terrassa pot abandonar el seu company de viatge, ERC al govern de la ciutat". González va afegir que "per Ciutadans el Govern de Catalunya passa pel constitucionalisme" i va insistir sobre el PSC dient que "no ens fiem dels socialistes perquè a vegades busquen aliats diferents que porten a situacions insostenibles". També va afegir un reclam a Tot per Terrassa. "Aquí, a Terrassa, tenen pacte amb ERC, però hi ha més alternatives sense que hagin d’estar pendents de maneres de fer independentistes".

En la seva compareixença, Ciutadans també va aprofitar per recordar al govern municipal que fiscalitzarà la gestió sobre els comptes municipals. Al respecte, el portaveu va manifestar "Ens vam abstenir per donar un vot de confiança, sobretot en aquests temps tan complicats per la pandèmia. Però això no vol dir que sigui un xec en blanc. El que es tracta és que el Govern compleixi amb què diu i executi les partides". Recordar que en els pressupostos, Ciutadans va qüestionar algunes partides, entre aquestes la destinada a cofinançar la construcció de l’Institut-Escola Sala i Badrinas, per entendre que aquesta inversió l’ha d’assumir la Generalitat de manera íntegra. En aquest ple, els altres partits a l’oposició, com PSC i Junts x Terrassa també es van abstenir a la votació. Ciutadans va dir ahir que estarà molt alerta sobre el pressupost i confia que durant aquest trimestre hi hagi una planificació.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top