Publicitat
Terrassa

La Mola rep la seva primera nevada del 2021

El cim de La Mola, al Parc Natural de Sant Llorenç, va aparèixer a primera hora d’ahir al matí nevat, en la que va suposar la seva primera nevada d’aquest any 2021. Des de fa dies, els serveis meteorològics ja alertaven de l’arribada d’una onada de fred a tot el territori català i de la possibilitat de nevades en cotes molt baixes a partir d’ahir dijous, previsions que finalment s’han complert.

A més del cim de La Mola, també va aparèixer nevat a primera hora d’ahir al matí el Coll d’Estenalles, també al Parc natural de Sant Llorenç, i els municipis de Vacarisses i Rellinars.

Onada de fred
Les prediccions meteorològiques auguren que l’onada de fred continuarà a Catalunya fins a mitjans de gener i que avui serà un dia assolellat però fred, i demà dissabte arribarà una borrasca que podria deixar precipitacions i neu a gairebé tot el territori, també a cotes baixes.

El mal temps s’allargaria fins diumenge, per començar a millorar dilluns de la setmana vinent, tot i que continuaran les temperatures per sota de la mitjana.

D’altra banda, Catalunya va registrar dimecres a l’estació meteorològica privada de Clot de la Llança, a la comarca pirinenca de Pallars Sobirà i propietat de l’estació d’esquí de Vaquèira-Beret, un rècord històric de temperatura mínima a la península Ibèrica, en baixar el termòmetre fins als -34,1 graus, segons va anunciar el Parc Natural de l’Alt Pirineu, dependent de la Generalitat.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top