Publicitat
Terrassa

Abad: “Cal canalitzar el malestar que s’ha agreujat amb la pandèmia”

Després que les protestes iniciades dimarts passat per l’empresonament del raper lleidatà Pablo Hasél hagin acabat amb vandalisme al carrer i saquejos a la ciutat de Barcelona i en altres indrets del país, la patronal vallesana Cecot va emetre ahir un comunicat de condemna en què fa "una crida a la calma".

Des de l’associació d’empresaris reconeixen que les manifestacions de protesta i de llibertat d’expressió són totalment legítimes. Malgrat això, el seu president, Antoni Abad, assegura que no poden justificar actuacions violentes amb greus conseqüències per als sectors del comerç o la restauració, "prou perjudicats per l’impacte de la pandèmia"; ni actuacions de vandalisme o saqueig "per l’impacte econòmic que suposa, o per la seva repercussió pública en el deteriorament de la imatge de Catalunya i la seva projecció a l’àmbit internacional".

Abad, però, assegura que "cal canalitzar el malestar social i empresarial, que s’ha agreujat amb la pandèmia de la Covid-19", i demana als dirigents polítics, "a tots i a totes", professionalitat i responsabilitat vers la ciutadania i les empreses. "Continuem reclamant més política, més escoltar, més diàleg i ara ja negociació, per resoldre les qüestions de fons i estructurals que estan deteriorant el funcionament de l’economia i la convivència social", diuen des de l’entitat.

Publicitat
To Top