Publicitat
Terrassa

Formació en sostenibilitat i drets per als membres del Consell Municipal de la Infància

Publicitat

Els consellers i les conselleres del Consell Municipal de la Infància i l’Adolescència de Terrassa (CMIAT) participaran aquest mes d’abril en una sèrie de trobades amb diferents serveis de l’Ajuntament de Terrassa i entitats per abordar

qüestions relacionades amb la sostenibilitat i amb la igualtat de drets. I és que el consell té l’encàrrec d’Alcaldia de preparar una campanya de sensibilització sobre residus i reciclatge i sobre camins escolars i mobilitat sostenible.

Així, tots les membres del consell estan treballant aquests temes, excepte els del Districte 6, que van fer la demanda explícita de treballar el problema del racisme, i els del Districte 1, que van demanar de treballar aspectes relacionats amb l’espai públic i el gènere.

Les activitats es faran del 20 al 29 d’abril, a través de trobades telemàtiques fora de l’horari lectiu amb entitats com Creación positiva o SOS Racisme, personal tècnic del servei de Mobilitat, el raper terrassenc Mohi Lee i la la plataforma ciutadana  Terrassa Lliure de Plàstics, entre altres.

Publicitat
To Top