Publicitat
Terrassa

Treballadors de Tmesa donen suport al xofer de bus agredit

Concentració de suport al conductor d'autobusos agredit fa dues setmanes.
Publicitat

Companys del xofer de Tmesa agredit fa un parell de setmanes van secundar la concentració de suport a la víctima i de rebuig a l’agressió que havia convocat el sindicat CCOO dissabte al matí. L’acte de repulsa es va celebrar al Raval de Montserrat, davant de l’edifici de l’Ajuntament.

La secció sindical de CCOO de Tmesa, l’empresa municipal de gestió del transport urbà, va voler expressar el rebuig i la condemna “d’aquests fets intolerables” i deixar clara la seva solidaritat amb el conductor, que va ser colpejat per un passatger a qui va recriminar uns insults de caire racista que aquest havia proferit contra unes usuàries del mateix bus, de la línia 9. El sindicat UGT també ha manifestat el seu rebuig.

Els fets van ocórrer a l’avinguda de l’Abat Marcet i els Mossos d’Esquadra van identificar hores després el sospitós de l’agressió, que havia fugit quan els agents van arribar al bus. L’Ajuntament de Terrassa vol demanar una ordre d’allunyament en el procediment judicial. Segurament ho haurà de fer mitjançant l’acusació que interposi l’empresa, ja que el Consistori no podrà exercir la seva directament com era la seva intenció.

Publicitat
To Top