Publicitat
Terrassa

El Mercat de Sant Pere estrena un servei de compra en línia

El Mercat del Triomf comença a vendre de manera virtual

Anar a plaça, però d’una forma virtual. El Mercat del Sant Pere ofereix ja la possibilitat que els clients comprin en línia els productes de les seves parades. És a través de la pàgina www.mercatdesantpereterrassa.cat. De fet, la nova proposta forma part d’un projecte més ampli per donar un impuls digital als mercats de Terrassa, en un context en què els consumidors cada vegada compren més per internet. En especial, després del confinament més estricte de l’any passat, que va representar una eclosió de la venda en línia.

Set de les 20 parades del Mercat del Triomf formen part de moment de la plataforma, tot i que aviat se n’hi incorporaran més. La web ha e­stat desenvolupada per l’empresa Manzaning, especialitzada en la creació de suports de venda en línia per al petit comerç.

L’Ajuntament de Terrassa, a través del Servei de Comerç, ha impulsat el projecte, que s’ha dut a terme amb el finançament de la Diputació de Barcelona a través dels fons de prestació “Suport a la digitalització dels mercats municipals”. De fet, el projecte també inclou millores en la plataforma de venda del Mercat de la Independència, que ja funcionava, amb un nou sistema de compra i amb més informació i imatges de les parades, entre altres aspectes.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
El Mercat de Sant Pere estrena un servei de compra en línia
To Top