Publicitat
Terrassa

Alarma per un plat amb curri cremat

Els mesuraments de fuita de gas havien donat negatiu

Un membre del cos de Bombers en una intervenció / NEBRIDI ARÓZTEGUI
Publicitat

Alarma a Terrassa, i tot, segons sembla, per un plat amb curri que es va cremar. Els bombers van rebre aquest dijous, a les 22.40 hores, un avís per unes olors que havien despertat alarma al veïnat del carrer d’Europa, a Can Parellada. Podia tractar-se d’una fuita de gas. Dues dotacions de Bombers de la Generalitat es van dirigir a la zona indicada. I era cert: és notava una olor penetrant i un ambient carregat, però els mesuraments amb l’aparell explosímetre donaven resultats negatius. Aleshores, uns veïns es van posar en contacte amb els bombers per informar que se’ls havia cremat un plat amb curri. Aquest semblava l’origen de l’alerta.

Publicitat
Alarma per un plat amb curri cremat
To Top