Publicitat
Terrassa

Circulació intensa a la C-58 i l’AP-7

Publicitat

Segons informa el Servei Català de Trànsit, aquest matí es registren retencions a la C-58 sentit nord, del quilòmetre 6 al 3, a Ripollet, cap a l’enllaç amb l’AP-7 i la B-30. En sentit sud, n’hi ha del quilòmetre o al 4, a Montcada i Reixac, cap a Barcelona, i del 9 a l’11, a Badia del Vallès, cap a l’enllaç amb l’AP-7 i la B-30.

Pel que fa a la resta de vies que passen per la nostra comarca, a l’AP-7 sentit nord,  el trànsit és dens del quilòmetre 146 al 147,5, a Barberà del Vallès, cap a Girona.

Els trens de la línia del Vallès dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) circulen amb normalitat, i els de les línies R4 i R12 de Rodalies, també, segons comuniquen ambdós operadors.

Quant als autobusos urbans de Terrassa, les parades Concili Egarenc, Segle XX i Arxiu Comarcal de l’L9 queden anul·lades degut a un tall per obres al carrer de Navas de Tolosa, fins al 15 de juliol. Els autobusos urbans d’aquesta línia es desviaran pels carrers del Pare Font i de Sant Sebastià. Així, Tmesa recomana dirigir-se als pals provisionals situats al carrer del Pare Font, al carrer de Sant Sebastià o al carrer del Tren de Baix.

TGO informa de normalitat en el seu servei. Les línies d’autobús exprés entre Terrassa i Barcelona e2.1 i e2.2 de Moventis també funcionen segons l’horari previst.

Publicitat
To Top