Publicitat
Terrassa

La web del Diari de Terrassa és ara .COM

Publicitat

En el procés de rellançament que Diari de Terrassa va iniciar fa uns mesos, aquest dijous 13 de maig hi afegim una nova fita: la web del diari adopta el domini .com, abandonant el .es que s’havia utilitzat fins ara. Així doncs, l’adreça per accedir a la web de Diari de Terrassa passa de diarideterrassa.es a
diarideterrassa.com. Aquest canvi es produeix a conseqüència de les gestions de la nova editora de Diari de Terrassa per recuperar el domini .com de la seva marca digital, que es va deixar escapar fa uns anys.

Tot i que el canvi en la terminació del domini té poca afectació tant als usuaris com al funcionament de la web, és important per, almenys, dos motius. Per una banda, el .com és el domini original, l’estàndar universal que marca la presència de les grans marques periodístiques del món, i un mitjà com Diari de Terrassa no podia tenir una presència digital marcada per un domini secundari. I, en segon lloc, en ser un domini universal, el .com té el caràcter neutre que el periodisme del Diari necessita.

A efectes pràctics, el lector no hi trobarà cap inconvenient. El navegador redirigirà automàticament al nou domini encara que es teclegi el .es, i poc a poc s’anirà adoptant el domini nou sense cap esforç. Els correus electrònics de contacte amb el Diari, així com els dels treballadors, s’aniran canviant de forma gradual, i es mantidrà la vigència de les dues terminacions per assegurar que no es perd res en la transició.

D’altra banda, l’usuari també trobarà els mateixos continguts que ha introduït la nova web des del seu llançament, el passat 23 d’abril, que seguirà enfocant-se a “radiografiar” la ciutat i seguir el seu pols en tot moment, i aprofundir en aquells continguts que formaran part del cor de l’estratègia editorial del diari.

Aquest és un pas més, dels molts que han d’arribar, en l’objectiu de Diari de Terrassa per adaptar-se al nou escenari del periodisme, posant el lector al centre de l’estratègia i enfocant tots els esforços a ser rellevants a través del periodisme de qualitat, exclusiu i ben distribuït. El procés es va iniciar amb el llançament del redisseny del rotatiu, el passat 23 d’abril, amb un nou model gràfic més visible i atractiu per al lector, patent tant en l’edició impresa com en la nova web del periòdic, molt més moderna, senzilla i usable que l’anterior.

Publicitat
To Top