Publicitat
Terrassa

Precintat un bar per la Covid

El local ha estat tancat després d’acumular cinc denúncies

Interior del local / POLICIA MUNICIPAL
Publicitat

La Policia Municipal ha precintat un bar que acumulava cinc denúncies per incompliment de la normativa anti-Covid. Es tracta d’un establiment ubicat al carrer de Solsona, al sector de les Arenes-la Grípia-Can Montllor que va ser inspeccionat diumenge passat, quan uns agents van trobar-hi 61 persones al seu interior.

Una dotació de la Policia Municipal va precintar dijous, a les 18.15 hores, el local, “després de comprovar que estava incomplint la normativa de manera reiterada, malgrat els requeriments realitzats per la Policia Municipal i el Servei de Legalització d’Activitats de l’Ajuntament”, diu el Consistori.

El local tenia dues resolucions municipals arrel de les inspeccions realitzades per la Policia Municipal. La primera va tenir lloc el passat mes d’agost, quan es va comprovar que la propietària havia habilitat sense permís el magatzem com a zona per als clients i se li va reclamar que procedís a la seva correcta legalització o a destinar l’espai per al seu ús. L’altra inspecció es va realitzar el passat diumenge, quan els policies van comprovar que el local tenia el doble de l’aforament permès i el van haver de desallotjar per aquest motiu. Hi havia 61 persones repartides en dos pisos: 43 a la planta principal i 18 al soterrani. La pesrona responsable va tancar la porta quan va veure els guàrdies, però la va tornar a obrir després de ser requerida pels agents.

La dotació policial va comprovar dijous que el soterrani del local continuava habilitat com a bar, amb un billar, diverses barres i cadires. Davant dels fets, i després de comprovar que l’establiment acumulava cinc denúncies per incompliment de la normativa (aforament, falta de llicència, incompliment de les restriccions horàries,…), la Policia Municipal va procedir a precintar el recinte de manera cautelar.

Publicitat
Precintat un bar per la Covid
To Top