Publicitat
Terrassa

La Primitiva reparteix 30.000 euros a Terrassa

En el sorteig de la Grossa de la Primitiva celebrat aquest diumenge 23 de maig de 2021 una de les butlletes encertants de Segona Categoria ha estat validada a l’administració de loteria número 10 de Terrassa, ubcada a l’avinguda de Barcelona, 232, enduent-se un premi de 30.370,03 euros.

De Primera Categoria (5+1) no existeixen bitllets encertants, per la qual cosa amb el pot generat, que es posarà en joc en el sorteig de la Grossa de la Primitiva del pròxim diumenge, un únic encertant podria guanyar 7.200.000,00 euros.

De Segona Categoria (5+0) existeixen cinc bitllets encertants que han estat validats a l’administració de loteria número 10 de Terrassa, en la número 11 de Lleó, en el despatx receptor número 67.610 de la Matanza de Acentejo (Santa Cruz de Tenerife), en el número 68.605 de Santa Bárbara (Santa Cruz de Tenerife) i a través del canal oficial d’internet de Loteries i Apostes de l’Estat: www.loteriasyapuestas.es.

La combinació guanyadora ha correspost als següents números: 32 – 14 – 6 – 7 – 11 Número Clau (Reintegrament) 5

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
La Primitiva reparteix 30.000 euros a Terrassa
To Top