Publicitat
Terrassa

Marea Blanca demana que Mútua sigui 100% pública

Exigeix a la Generalitat no renovar el contracte de concessió

Una portaveu de Marea Blanca llegint el manifest / NEBRIDI ARÓZTEGUI

El proper mes de desembre finalitza el contracte de MútuaTerrassa amb la Generalitat i Marea Blanca, amb el suport de més de 25 associacions de Terrassa, reclama al CatSalut que l’atenció sanitària de Terrassa i la seva àrea d’influència “passi a ser 100% pública” i el personal del grup sanitari “sigui absorbit o subrogat per l’administració”.

La Plataforma en Defensa de la Sanitat Pública de Terrassa, Marea Blanca, ha presentat avui un manifest per instar la Generalitat a no renovar el contracte de concessió a Mútua i ho ha fet en una concentració realitzada a les portes de l’Hospital Universitari MútuaTerrassa, a la plaça del Doctor Robert, amb un centenar de persones exigint que el proveïdor sanitari passi a ser públic, que el seu personal “sigui correctament tractat”, que s’enforteixi l’atenció primària.

Marea Blanca presentarà demà un document al ple municipal recordant que les llistes d’espera dels usuaris de Mútua són “les més llargues de tot Catalunya” i que la causa no és la crisi del coronavirus, doncs l’incompliment dels terminis d’espera s’arrosseguen des de fa anys. La plataforma demana a l’Ajuntament que recolzi les seves propostes. La sanitat que depèn de Mútua ha de passar a gestió pública “per tenir una total transparència dels diners públics emprats, evitant la mala praxi actual”.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Marea Blanca demana que Mútua sigui 100% pública
To Top