Publicitat
Terrassa

Retencions a la C-58

Segons informa el Servei Català de Trànsit, aquest matí es registren retencions a la C-58 sentit nord, del quilòmetre 6 al 4, a Ripollet, cap a Sabadell. En sentit sud, el trànsit és dens del quilòmetre 0 al 4, a Montcada i Reixac, i de l’11 al 14, a Sant Quirze del Vallès, cap a Barcelona.

A la B-30 sentit sud, hi ha retencions del quilòmetre 10 al 12, a Barberà del Vallès, cap a Martorell.

A l’A-2 sentit oest, del quilòmetre 592 al 592,5, a Castellbisbal, cap a Lleida, la circuació és intensa. Hi ha vehicles al voral.

Els trens de la línia del Vallès dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) circulen amb normalitat. Els de l’R4 i l’R12 de Rodalies Renfe també, segons indica l’operador.

Quant als autobusos urbans de Terrassa, les parades Concili Egarenc, Segle XX i Arxiu Comarcal de l’L9 queden anul·lades degut a un tall per obres al carrer de Navas de Tolosa, fins al 15 de juliol. Els autobusos urbans d’aquesta línia es desvien pels carrers del Pare Font i de Sant Sebastià. Així, Tmesa recomana dirigir-se als pals provisionals situats al carrer del Pare Font, al carrer de Sant Sebastià o al carrer del Tren de Baix.

TGO informa de normalitat en el seu servei. Les línies d’autobús exprés entre Terrassa i Barcelona e2.1 i e2.2 de Moventis també funcionen segons l’horari previst.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top