Publicitat
Terrassa

Els jardins de la Casa Alegre amplien horari

El Castell Cartoixa de Vallpararadís i la Casa Alegre no tancaran durant els mesos d’estiu

A partir del dimecres 9 de juny, la Casa Alegre i els seus jardins inauguraran un horari d’estiu que es mantindrà des del 23 d’abril fins a l’1 de novembre. L’espai obrirà de dimecres a dissabte de 10 hores a 13 hores i de 16 hores a 20 hores, i diumenges d’11 hores a 14 hores. Amb aquesta ampliació horària, els jardins passaran de les 19 hores d’obertura setmanals a un total de 31 hores a la setmana.

Quan arribin els mesos d’hivern, els jardins obriran de dimecres a divendres de 10 hores a 13 hores, els dissabtes de 10 hores a 20 hores i els diumenges d’11 hores a 14 hores. Així, l’espai obrirà durant 3 hores més setmanals que habitualment. Aquests canvis horaris responen a un acord de la Junta de Portaveus i han estat valorats pel Servei Cultura i el Museu de Terrassa, el Servei d’Espais Verds i Biodiversitat Urbana i per la Taula de Patrimoni del Consell de Cultura.

A més, el Castell Cartoixa de Vallpararadís i la Casa Alegre no tancaran durant els mesos d’estiu. Les dues seccions del Museu de Terrassa se sumen així a la Seu d’Ègara i mantindran la seva oferta turística i cultural durant juliol i agost.

La iniciativa té la intenció de mantenir i consolidar l’oferta turística i cultural de la ciutat durant les vacances, i permetre d’aquesta manera que els terrassencs i terrassenques, així com els visitants, puguin gaudir d’aquest conjunt patrimonial declarat bé d’interès local .

“Terrassa disposa d’uns atractius culturals i turístics de primer nivell. Uns elements patrimonials que volem posar a l’abast dels terrassencs i les terrassenques així com de les persones que visiten la nostra ciutat. Ampliant l’obertura d’aquests equipaments culturals durant els mesos d’estiu seguim treballant en la línia d’obrir, ampliar, reforçar i millorar l’oferta cultural de la ciutat fent-la més fàcil i accessible per a tothom”, ha justificat Rosa Boladeras, regidora de cultura.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Els jardins de la Casa Alegre amplien horari
To Top