Publicitat
Terrassa

Ca n’Aurell ven part del primer premi de la Lotería Nacional

Façana de l’establiment on s’ha venut el primer premi

El sorteig de la Lotería Nacional d’aquest dissabte ha deixat un bon pessic a Terrassa. El punt de venda número 12.640 de la nostra ciutat, situat a l’establiment Llaminadures Ca n’Aurell del Carrer Antoninus Pius, 130, ha venut un bitllet, creuen, del primer premi del sorteig de la Lotería Nacional celebrat aquest 12 de juny de 2021, valorat amb 60.000 euros. El número premiat és el 10.850.

“Pensem que hem venut un bitllet. Tot això va per màquina i no sabem ben bé si és un o més però creiem que només és un. Si és així, serien 60.000 euros”, expliquen des del punt de venda. “La gent acostuma a jugar amb dates de naixement i en aquest cas creiem que el premiat és una persona que juga cada setmana al mateix número. Si és qui pensem que és, és veí del barri“, comenten.

“No havíem venut mai cap premi gros dels sorteigs ordinaris de dijous i dissabte de la Lotería Nacional. És el primer cop”, asseguren. No obstant això, ara fa un any van repartir 1.420.000 euros en un sorteig de La Primitiva i també han repartit en diverses ocasions diversos premis de la Grossa de Nadal: un tercer, un quart i un cinquè premi.

Publicitat
Ca n’Aurell ven part del primer premi de la Lotería Nacional
To Top