Publicitat
Terrassa

Detinguts tres lladres a Terrassa

Acabaven d’assaltar un bar al parc de Vallparadís

Agents de la Policia Municipal de Terrassa

La Policia Municipal, amb la col·laboració d’un testimoni, va detenir diumenge tres lladres que acabaven d’assaltar un bar.

A les 3.45 hores, la trucada d’un ciutadà va informar la Policia Municipal que tres persones havien trencat el vidre d’un bar situat al parc de Vallparadís, a les proximitats de la Biblioteca del Districte 3, i estaven traient objectes del seu interior. Fins al lloc van acudir dues dotacions policials, que van veure com tres persones fugien corrent en adonar-se de la seva presència. Els agents van poder interceptar-les en la seva fugida i els sospitosos van quedar detinguts per un delicte de robatori amb força.

Publicitat
Detinguts tres lladres a Terrassa
To Top