Publicitat

Una dotació de la Policia Municipal ha observat aquesta matinada, a les 2.12 h, un vehicle que circulava en direcció contrària per la Rambla d’Ègara, a l’alçada del passeig del Vint-i-dos de Juliol. Quan els agents li han fet indicacions perquè s’aturés, el conductor ha fugit a gran velocitat, iniciant-se una persecució. Finalment, la patrulla ha aturat el vehicle al carrer de Beethoven, després que aquest col·lidís amb un altre vehicle estacionat. Un cop fetes les identificacions, els agents han comprovat que el conductor no tenia autorització per conduir i que duia a sobre marihuana, haixix i una navalla. A més, els agents han comprovat que el vehicle havia estat sostret, forçant la porta d’un garatge. La dotació policial ha detingut al conductor i l’ha traslladat a prefectura per fer-li les proves d’alcoholèmia, amb resultat negatiu; i el drogo-test, en el qual ha donat positiu, iniciant-se les diligències pertinents.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Enxampat amb un vehicle robat en direcció contrària per la Rambla
To Top