Publicitat
Terrassa

Cau una banda criminal de tràfic de cocaïna

Operació de la Policía Nacional a Terrassa

Diners intervingus en l'operatiu / CUERPO NACIONAL DE POLICÍA

La Policía Nacional ha desmantellat a Terrassa i altres localitats del Vallès Occidental i el Baix Llobregat una organització criminal que traficava amb cocaïna i tenia connexions internacionals a països americans, Marroc i Romania. El Cuerpo Nacional de Policía va detectar la xarxa de distribució de coca a Terrassa i Sabadell  a finals del 2019. L’operació ha culminat amb 24 escorcolls a Terrassa, Sabadell, Rubí, Barcelona, Sant Quirze del Vallès, Palau Solità i Plegamans, Martorell i Sant Feliu de Llobregat. Els agents han confiscat 4,575 quilos de cocaïna, 6,4 de haixix, 26 grams d’èxtasi i 3,3 quilos de marihuana, a més de diners en efectiu, uns 111.000 euros. La xifra de detinguts és de 26.

Publicitat
Cau una banda criminal de tràfic de cocaïna
To Top