Publicitat
Terrassa

Mútua, a la Setmana de la Continència

Organitzada per l’Associació de Pacients ASIA

Hospital Universitari MútuaTerrassa / NEBRIDI ARÓZTEGUI

L’Hospital Universitari MútuaTerrassa s’ha sumat a la commemoració de la Setmana Mundial de la Continència, organitzada per l’Associació de Pacients d’Incontinència ASIA i que es celebra entre ahir i el proper 27 de juny “amb la voluntat de visibilitzar aquesta problemàtica i ajudar a tots els pacients que la pateixen a millorar la seva qualitat de vida”.

MútuaTerrassa està vinculada a ASIA i s’ha sumat a la commemoració mitjançant la Unitat de Coloproctologia del Servei de Cirurgia General i el Servei de Ginecologia i Obstetrícia. Avui, el doctor Oriol Porta farà una intervenció en un “webinar” sobre el paper de l’atenció primària en matèria d’incontinència postpart. Demà, la doctora Arantxa Muñoz, cap clínic de la Unitat de Coloproctologia, participarà en un altre “webinar” sobre la importància de la infermeria en el servei de cirurgia. Muñoz participarà també en uns actes sobre el tema programats per l’Hospital Universitario de la Princesa, de Madrid.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Mútua, a la Setmana de la Continència
To Top