Publicitat
Terrassa

Dos acusats d’amagar cocaïna en vehicles

La droga estava en compartiments dels turismes

Seu de l'Audiència Provincial de Barcelona

L’Audiència Provincial té previst jutjar aquesta setmana dos presumptes traficants de cocaïna detinguts a Terrassa en possessió d’estupefaents que havien amagat en racons de vehicles.

El tribunal ha assenyalat per a demà el judici a un individu detingut a l’abril del 2019 a la Cogullada. Els policies municipals que van trobar totes aquelles paperines seguien el sospitós. Aquella nit d’abril del 2019 van parar el vehicle. Entre uns cables, sota el buit de la ràdio, van trobar onze embolcalls amb coca. La fiscal reclama per a l’acusat una pena de sis anys de presó i el pagament d’una multa de 1.100 euros.

Els agents van interceptar el turisme a les 21.30 del 5 d’abril del 2019 a l’avinguda d’Àngel Sallent. Segons va explicar la policia, l’imputat va arrencar a córrer després de desfer-se d’una agent, però va ser detingut al carrer d’Edison. El turisme no era seu. Sí que era seva la droga que els agents van trobar en el cotxe, segons la fiscal. Sota l’espai de la ràdio, en un compartiment sense tapar, entre cables del vehicle, hi havia un moneder. I dins del moneder, 11 bossetes monodosis “destinades a la seva venda a tercers”, assegura l’acusació. Era cocaïna, amb un pes net total de 6,22 grams. Els guàrdies van intervenir a l’imputat un parell de telèfons mòbils i 250 euros procedents del tràfic de drogues, assegura el Ministeri Públic.

El 8 de març, la Policia Municipal havia detingut un altre presumpte traficant de drogues que també guardava la substància en un vehicle. Segons la fiscal, a les 2.15, els agents van identificar l’acusat i li van intervenir una pedra de cocaïna (de 0,25 grams i una riquesa del 97%) que portava en la butxaca dels pantalons. I al cotxe, sota el volant, en un compartiment, els agents van localitzar una paperina de 0,46 grams de ketamina i dues bosses de plàstic, una d’elles amb 4,14 grams de coca i una altra amb 8,70 grams de la mateixa substància.

La policia va confiscar també dues navalles, dos mòbils, una targeta SIM, 150 euros, una bàscula de precisió amb restes de pols, 21 filferros per al tancament de paperines i un foli amb una llista manuscrita amb noms de clients i d’anotacions de diners. També en aquest cas la Fiscalia reclama sis anys de presó i multa a 2.360 euros. Dijous ha de celebrar-se el judici.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Dos acusats d’amagar cocaïna en vehicles
To Top