Publicitat
Terrassa

Reprogramen concerts de matinada

L’Ajuntament modifica horari i, en alguns casos data, dels artistes d’El Jove i de l’Espai Vapor que actuaven després de mitjanit

El grup Chacho Brodas, avança una hora el recital de dissabte a Can Jofresa

El programa de Festa Major estava subjecte a canvis i així ha estat. Un total de 7 concerts i 3 sessions de DJ incloses dins de la programació s’han reprogramat “per adaptar-los a les mesures sanitàries i de seguretat vigents”, afirma l’Ajuntament. Els canvis arriben “després de rebre i valorar diferents indicacions, informes i comunicacions, i amb l’objectiu de fer de la Festa Major un espai segur per a tothom”.

Les modificacions afecten alguns dels concerts programats a El Jove, a l’Escola Vallès, i als recitals de l’Espai Vapor a la Zona Esportiva de Can Jofresa.
En concret, la nit de divendres l’actuació de la Mamba Sonora a l’Escola Vallès, programada inicialment a la 1 de la matinada, es trasllada a dimarts 6 de juliol a les 21 h, al mateix espai.
La nit de divendres també es reprogramaran les dues actuacions de DJ previstes a Can Jofresa, a la 1,30 h de la matinada. Es tracta de Maadraassoo DJ i Gnomalab, que estaven ahir pendents de reprogramació.

Pel que fa al programa de dissabte, els canvis afecten a tots els grups que actuen a l’Escola Vallès, on s’avancen els horaris dels recitals. Jesús Sumariva actuarà a les 19 h. La Balkan Paradise Orchestra ho farà a les 20 h i no a les 22 h com estava previst. El Dr Basilio, que havia d’actuar a la mitjanit, avançarà el seu recital a les 22 h i els rapers Chacho Brodas, que havien de cantar a la 1,00, avancen l’actuació a la mitjanit.

Pel que fa a Tremendo, que també tenia previst actuar a la 1.00 h de la matinada a l’Escola Vallès, actuarà finalment dimarts al mateix espai, a les 22 h.
La mateixa nit de dissabte, l’Ajuntament reprogramarà les pròximes hores els concerts de Hal 9000 DJ i Gnomalab. Tots dos havien de tocar a les 2 de la matinada, però les actuacions han estat suspeses i se’ls buscarà nova hora o data.

La resta de recitals de la nit de dissabte a Can Jofresa (Vera Fauna (20,23 h); Uniforms (21.45 h); Anabel Lee (23 h) i Triángulo de Amor Bizarro (00.10 h), es mantenen el dia i hores previstos inicialment.

La darrera reprogramació que va transcendir ahir va ser la del grup Garrapata Mulata. Actuava diumenge a la 1 de la matinada a l’Escola Vallès i avança el recital a les 20 h al mateix escenari.

Lildami, Miki Núñez no es mouen
El cartell de Festa Major presenta, a banda, una baixa de darrera hora. És la de Pangea, Actuava avui a les 20 h a la plaça del Rector Homs, al davant de la Seu d’Ègara. El recital s’ha suspès per raons alienes a l’organització i en el seu lloc actuarà l’artista terrassenca Noelia Ortiz. L’Ajuntament ho va fer públic ahir en xarxes socials.

Les modificacions en la programació musical de la Festa Major no afectaran als grans recitals. La programació de l’Estadi Olímpic no s’altera, atesa la primera llista de reprogramacions que ha fet pública l’Ajuntament.

Mabel Flores (20 h) i Doctor Prats (24 h) actuaràn avui a l’Estadi Olímpic a les hores previstes. Suu també manté intacte el seu recital a les 22 h a l’Escola Vallès.

L’actuació de Lildami, dissabte a la mitjanit a l’Estadi Olímpic no es toca i la dels Sense Sal (20 h) i de Miki Núñez (24 h) es mantenen el proper diumenge a l’Estadi Olímpic.
La reprogramació dels recitals no afectarà el dret d’accés del públic que havia reservat les entrades. Les reserves serveixen per a les noves hores programades. La conversió es fa de manera automàtica. El públic rebrà un codi QR que li permetrà accedir a l’actuació.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Reprogramen concerts de matinada
To Top