Publicitat
Terrassa

Els fans d’El Jove, orfes de festa

Joves i adolescents busquen alternativa per rematar la festa de matinada

Concert d'El Jove a Vallparadís el 2017/ Òscar Espinosa
Publicitat

Milers de joves i adolescents colonitzen cada any el Parc de Vallparadís i els espais musicals d’El Jove per Festa Major. El 2020 sabien que tocava quedar-se a casa, però ara, amb els concerts disseminats per la ciutat, una marea de millennials busca espai on rematar la festa de matinada. La reprogramació dels recitals de després de mitjanit, ara, aboca al pelegrinatge a molts més joves, que aquesta nit i la de diumenge trobaran el lloc on”petar-la”.

“És una putada, sí”, comenta Oriol Mateu. Té 22 anys i és un incondicional d’El Jove. “Penso anar a Can Jofresa i a alguns concerts de l’Escola Vallès, però tot s’acaba a les 12 o com a molt la 1 de la matinada. Nosaltres ens emportem la beguda i buscarem un lloc on rematar la festa”, diu.

Publicitat

L’eix de La Rasa i de la plaça del Vapor Ventalló serà el destí per bona part dels joves. Els locals es preparen per a una festa “prèmium”, amb molta més demanda de l’habitual. Si els entorns de La Rasa ja són un punt de trobada per a nois i noies les nits d’estiu i els caps de setmana, aquesta Festa Major la supressió d’El Jove dispararà l’afluència de persones al centre. “Nosaltres anirem a La Rasa -explica la Marta, una estudiant d’estètica-. Hem quedat amb el grup i saben d’altres amics que també hi aniran. És el lloc on trobar música, beguda, ambient i festa fins més tard”. El Pere, que amb 19 anys ha viscut “dos Joves”, explica que “a Vallparadís molta gent no anava als concerts, anava a trobar-se amb els amics. Alguns igual tornem al parc, encara que no hi hagi Jove. O ens buscarem la vida per Terrassa”.

Publicitat
Els fans d’El Jove, orfes de festa
To Top