Terrassa

Un parc de Sant Jordi màgic

Nit d’il·lusionisme al costat de la Masia Freixa

El mag Àlex Ferrer en la seva actuació / NEBRIDI ARÓZTEGUI

Un plomall es convertia en vara, la vara que havia aparegut del no-res i canviava de color, i tot això que va fer Josué Bolaños, el mag, va venir després que un mentalista endevinés qui era l’assassí del joc entre cinc candidats, que Àlex Ferrer jugués amb les anelles xineses i que aparegués un bitllet de 20 euros en una llimona. I que Mattilde, la presentadora, arrenqués unes quantes riallades entre el públic amb la seva gràcia de cos petit i accent francès.

Tot això ha passat aquesta nit passada al parc de Sant Jordi, a les portes de la Masia Freixa, que per a màgia la seva. Tot ha estat màgic en una nit amable amb un espectacle, la Gran Gala de Màgia de Festa Major, organitzada per l’Asociación de Magia e Ilusionismo de Terrassa (AMIT). La nit va convocar uns 250 espectadors lliurats a les propostes dels mags i il·lusionistes Antonio Martínez, Àlex Ferrer, Pablo Garrido i José Bolaños.

Publicitat

Es va fer curt, és cert, però la confitura concentrada apareix saborosíssima gairebé sempre, i aquesta vegada no va ser menys. Antonio Martínez va sortir fort, entremesclant la seva màgia amb sortides de broma. Ell va ser el que va treure el bitllet. Com s’aconsegueix que algú que fas sortir a l’escenari et deixi un bitllet de 20, te’l signi, posi Dani amb un boli, i aquest bitllet aparegui després en una llimona que el mag parteix davant de tots i que estava dins d’una bossa engrapada? Ah, coses de la màgia, coses que Antonio, Álex Ferrer, Pablo Garrido i José Bolaños han après, alguns d’ells fa molt poc temps tenint en compte la seva edat.

Publicitat
Un parc de Sant Jordi màgic
To Top