Publicitat
Terrassa

La Queency, pop urbà entre amics

L’artista trepitja fort amb un concert coral

La Queency, amb el productor Oliver Duer, a l'escenari de l'escola El Vallès / Nebridi Aróztegui
Publicitat

La Queency fa temps que trepitja fort al pop urbà i aquesta nit ha deixat clar a Terrassa que la seva és una aposta musical rotunda, sense complexos. Ho ha fet amb un grapat de bons amics que l’han acompanyat en un recital coral i potent que ha posat en peu als fans, que no han deixat de cantar les cançons de l’artista.

Minuts després de les 10 de la nit, l’artista egarenca ha trepitjat l’escenari de l’Espai Vapor, a l’Escola El Vallès, amb un primer remix exclusiu de cançons. La Queency ha actuat a casals de la ciutat i ha fet bolos per altres festes majors, però avui s’estrenava a la Festa Major de Terrassa i ha volgut fer-ho amb un recital de traca. Pirotècnia inclosa. En pocs minuts el dancehall, el trap i el reggaeton han envaït la festa, fent de l’Espai  Vapor el regne del “perreo”.

Sobre l’escenari, La Queency ha interpretat bona part del seu repertori, des del seu darrer tema “Costa Brava” a la primera cançó,  “Bajalo.

La intèrpret ha cantat vàreis peces amb La Cooba, una compositora de pop urbà i reggaeton que l’acompanya sobre l’escenari en bolos i concerts. Juntes, han interpretat “On estan las gatas” i “Free Pablito“, tema aquest darrer que reivindica la llibertat del raper Pablo Hasél.

I és que La Queency defensa la implicació dels creatius de la música. El seu públic valora aquest compromís i avui han cantat amb ella temes com “Urkinaona”, que fa referència als fins fa pocs dies presos independentistes catalans i a les mobilitzacions contra la repressió.

El recital ha continuat amb un remix dels temes “Pussy Blessed” i “Bajo la Luna” i amb una nova exclusiva de l’artista pel públic egarenc. La Queency ha tocat en primícia el cançó “Gin Rosa”, un tema amb el que reivindica l’amor i la festa de nou amb la seva companya, La Cooba.

“Fer música amb els amics és el que més m’agrada”, deia Francina Gorina, La Queency, poc abans de cantar a Terrassa. És per això que l’autora, graduada en sociologia, ha actuat avui amb ballarines i amb col·legues “de tota la vida” como Lopo Demasiado Bonito para Ponerle Nombre; També  amb el productor barceloní i intèrpret de pop urbà Oliver Duer. Junts, tots dalt de l’escenari, s’han acomiadat del públic egarenc amb els  dos temes més populars de l’artista -“Aka Rip” i “Posa’t Rumantik“-, que han disparat la temperatura  al pati de l’escola El Vallès.

Publicitat
La Queency, pop urbà entre amics
To Top