Publicitat
Terrassa

Prodis celebra l’arribada de l’estiu a ritme de Doctor Prats

L’entitat terrassenca Prodis, que es dedica a l’acompanyament i atenció de persones amb discapacitat intel·lectual, paràlisi cerebral o trastorn mental, ha publicat ja el seu tradicional videoclip estival, una tradició que arriba enguany a la cinquena edició.

En aquesta ocasió, la música va a càrrec del grup egarenc Doctor Prats i el seu tema “Caminem lluny”. Ca n’Anglada n’és protagonista, ja que la majoria de seqüències han estat rodades al barri.  Al vídeo podem trobar localitzacions tan mítiques com la Plaça de Ca n’Anglada, l’Escola Ramon Pont, la Biblioteca del Districte 2 i diversos carrers de la zona.

D’aquesta manera, la fundació ens sorprèn amb gairebé 5 minuts d’allò més intensos per donar la benvinguda a l’estiu, tot recordant l’estima per la seva ciutat, Terrassa i els barris que la formen.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top