Publicitat
Terrassa

Acció sanitària urgent en una casa okupada

Confisquen galls al carrer de la Societat

Agents de Policia Municipal al carrer de la Societat durant la intervenció / NEBRIDI ARÓZTEGUI

Treien a passejar galls i gallines pel carrer. Ahir, els van ser confiscats exemplars gallinacis. Hi havia queixes veïnals per brutícia. Ahir, uns operaris van desratitzar  l’edifici. L’Ajuntament ha realitzat una intervenció sanitària d’urgència en una casa okupada situada a la cantonada del carrer de la Societat amb el del Nord. El veïnat s’havia queixat d’actes d’incivisme.

Dies enrere, policies i tècnics van visitar l’edifici. un immoble de gran extensió, de planta baixa i dues plantes superiors, vell, per elaborar un informe i ahir al matí es va dur a terme una actuació, sobretot de caràcter sanitari. Lluïsa Melgares, tinent d’alcalde de Territori i Sostenibilitat, va observar des del carrer una acció en la que estaven involucrats diversos serveis: Medi Ambient, Protecció de la Salut, Urbanisme, Serveis Socials per informar de la situació de menors

Gall requisat en l’actuació

Desembre passat, aquest diari va informar de les queixes de veïns i comerciants d’una zona del Centre sobre l’actitud incívica d’un grup d’individus que habitaven una casa okupada des de feia un parell d’anys. No se sabia quanta gent hi vivia,  però es veia passar per allà desenes de persones. La porta d’entrada a l’immoble estava sempre oberta.

Residents al sector denunciaven crits de baralles a hores intempestives, sensació d’inseguretat al carrer del Nord i voltants. El veïnat denunciava brutícia, abocaments de residus en un sector que s’havia degradat molt. L’Ajuntament ha detectat una situació d’insalubritat i ha instat la propietària de la finca que hi actui. Ahir, poc deprés de la marxa dels operaris, un home cridava a plens pulmons dins de la casa.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Acció sanitària urgent en una casa okupada
To Top