Publicitat
Terrassa

Tres dies de dol oficial pel presumpte feminicidi

La consellera d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya, Tània Verge, s’ha reunit amb l’alcalde de Terrassa

Aquest migdia s'ha fet un minut de silenci al Raval / Nebridi Aróztegui
Publicitat

​L’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, ha decretat tres dies de dol oficial per la mort d’una veïna i un veí de Terrassa a Sant Vicenç de Castellet (Bages) en el que, presumptament, podria haver estat un feminicidi.

El primer edil ha presidit aquest migdia la Taula de Feminicidi, amb motiu d’aquests fets. La taula ha comptat amb l’assistència de la regidora de Polítiques de Gènere, Núria Marín; la directora general per a l’Erradicació de les Violències Masclistes, Laia Rosich; la secretària de Feminismes, Montserrat Pineda; representants de Mossos d’Esquadra; de la Policia Municipal de Terrassa; del Gabinet d’Alcaldia i dels serveis de Premsa, Comunicació i Polítiques de Gènere de l’Ajuntament. La reunió ha tingut lloc a la Sala de Govern de l’Ajuntament de Terrassa.

Posteriorment, a les 13 hores, s’ha fet un minut de silenci, convocat al Raval de Montserrat per l’Ajuntament de Terrassa, en senyal de dol i com a condemna pel presumpte feminicidi. La convocatòria ha tingut lloc davant de l’edifici consistorial, i ha comptat amb l’assistència de l’alcalde de Terrassa; membres de la Corporació Local; i la consellera d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya, Tània Verge. Prèviament, l’alcalde i la consellera s’han reunit a la seu d’Alcaldia. Paral·lelament, a les 12.45 h, s’ha reunit amb caràcter extraordinari la Junta de Portaveus.

Publicitat
To Top