Publicitat
Terrassa

Dos detinguts per un robatori al Progrés

Havien assaltat un bar

La plaça del Progrés

Els van sorprendre corrent, de matinada, després que saltés l’alarma d’un bar de la plaça del Progrés que acabava de ser assaltat. Aquells dos joves portaven a sobre moltes monedes. Van ser detinguts  dijous com a presumptes autors del robatori amb força.

La policia va saber de l’assalt a les 4.45: algú havia violentat un accés d’un bar situat a la plaça del Progrés. Unitats dels Mossos d’Esquadra i de la Policia Municipal van acudir al requeriment.

Uns agents van comprovar els danys infligits al bar. Els assaltants havien destrossat un vidre amb una barra de ferro.

Els sospitosos no estaven lluny. Se’ls va veure a la carrera a uns 200 metres de l’establiment. Uns agents els van parar i els van identificar.  En l’escorcoll pertinent, els van intervenir monedes, presumptament robades del bar. Davant dels indicis, els efectius policials van detenir els sospitosos com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força.

Els joves, tots dos d’origen marroquí i veïns de Terrassa, van ser traslladats a la Prefectura de la Policia Municipal per a la instrucció de diligències penals. Un dels arrestats, de 24 anys, tenia ja una desena d’antecedents. L’altre és un jove de 20 anys.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Dos detinguts per un robatori al Progrés
To Top