Publicitat
Terrassa

Ketamina i pastilles d’èxtasi en un vehicle

Dos investigats per tràfic de drogues a Poble Nou

Policia Municipal de Terrassa
Publicitat

La Policia Municipal ha imputat un delicte contra la salut pública, de tràfic de drogues, a dos individus enxampats dissabte al matí amb desenes de pastilles d’èxtasi i ketamina en pols.

El cos local va rebre a les 8.42 hores la trucada d’un testimoni que alertava de les molèsties ocasionades per un grup de joves que bevia alcohol i feia soroll a l’avinguda de les Arts, a Poble Nou-Zona Esportiva. Uns agents van veure que el grup d’individus es trobava al costat d’un vehicle que tenia les portes obertes.

Els policies van localitzar 33 pastilles d’èxtasi, amb un pes de 18,3 grams, a l’interior del turisme. També van trobar-hi 7,9 grams de ketamina en pols, un recipient amb marihuana i una petita bàscula. El cos local va obrir diligències penals en les que van quedar com a investigats els dos individus que estaven a dins del vehicle.

Publicitat
Ketamina i pastilles d’èxtasi en un vehicle
To Top