Publicitat
Terrassa

Reformes a la xarxa elèctrica

La companyia Endesa inverteix 12.500 euros

Xarxa elèctrica d'Endesa

La companyia Endesa ha acabat recentment els treballs de reforma i millora tecnològica de la subestació Carretera, ubicada a la carretera de Rubí, al terme municipal de Terrassa, amb l’objectiu d’incrementar la seguretat i la qualitat del subministrament elèctric a més de 1.200 clients de la cocapital del Vallès Occidental. L’actuació ha suposat una inversió de 12.500 euros, aportats íntegrament per la Companyia.

L’actuació ha consistit a substituir una bateria de 125 volts de corrent contínua (cc) per una de nova més potent que aporta tota la funcionalitat de la tecnologia digital actual. El nou element tecnològic està compost per un mòdul d’una intensitat de 105Ah (ampers hora per mòdul), que millora els serveis auxiliars de la instal·lació, com per exemple els sistemes d’interrupció d’energia o els sistemes de telecontrol i proteccions, que són elements indispensables que comporten seguretat a la infraestructura. Dit d’una altra manera, el subministrament que ofereix la instal·lació es dota d’una major potència i capacitat, fet que suposa una substancial millora en l’autonomia i la fiabilitat del servei als clients de la ciutat.

La subestació Carretera té una potència total de 12 MVA, repartida en dos transformadors 25/11 kV de 6 MVA cadascun. Cal subratllar que aquestes tasques, malgrat la situació excepcional que viu el país arran de la pandèmia, s’ha dut a terme igualment. Endesa, en tot aquest temps, no només no han aturat la seva activitat empresarial sinó que ha prioritzat el manteniment i ha mantingut el seu pla d’inversions per tal de garantir el subministrament elèctric. Aquesta actuació forma part del conjunt d’actuacions que Endesa promou per adaptar la xarxa a les noves tecnologies.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Reformes a la xarxa elèctrica
To Top