Publicitat
Terrassa

Obres de millora a instituts de secundària

Afecta als centres Sala i Badrinas, Jaume Cabré i Cavall Bernat

Imatge de l'Escola Auró de Can Palet, que allotja l'INS Sala i Badrinas

El departament d’Educació millorarà aquest estiu els espais i serveis de tres instituts de Terrassa: Sala i Badrinas, Jaume Cabré i Cavall Bernat. Els projectes formen part d’un paquet de reforma de centres públics del Vallès Occidental que també inclou l’Institut de Ca N’Oriac i que suma un total de 455.551 euros amb IVA inclòs. Aquests projectes formen part del programa RAM 2021 i van ser licitats per Infraestructures de la Generalitat de la Catalunya. L’adjudicació s’ha fet a l’empresa Vesta Rehabilitació, que va presentar la millor oferta sobre un pressupost inicial valorat en 489.945 euros.

Els plans d’obra fan referència a temes de seguretat i salut, i tenen com a element destacat la instal·lació d’ascensors. La durada de cada projecte és d’uns dos mesos, juliol i agost, encara que el de l’Institut Sala i Badrinas té de marge per finalitzar al setembre.

Els tres centres públics de Terrassa tenen característiques diferents. El Sala i Badrinas dona continuïtat a l’escola amb barracons del mateix nom que hi ha a la carretera de Rubí i que ja té previst un nou edifici a l’antiga fàbrica a la mateixa via. Mentrestant, el Sala i Badrinas ha iniciat l’ESO a l’Escola Auró de Can Palet i s’han de fer adaptacions. El Jaume Cabré també ocupa espais de l’Escola Joan Marquès Casals i, per tant, també ha de dur a terme adequacions. El cas de l’INS Cavall Bernat es diferencia perquè és un institut de secundària amb edifici propi.
Les obres que fa Serveis Territorials d’Educació es complementen amb les que executa l’Ajuntament en els seus centres municipals i en els d’infantil i primària de la Generalitat, on s’encarrega del manteniment.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Obres de millora a instituts de secundària
To Top