Publicitat
Terrassa

Ebri, amb la ITV caducada i sense carnet

El vehicle circulava de manera temerària per Ca n’Anglada

Dotació de la Policia Municipal de Terrassa.

Circulava a gran velocitat, posant en perill la gent. La Policia Municipal va aconseguir aturar el vehicle, divendres a la tarda, i el conductor va acabar denunciat per un munt d’infraccions: anava ebri i sense permís en vigor, i la ITV del vehicle estava caducada. Els fets van tenir lloc a Ca n’Anglada.

Les trucades de diversos testimonis van posar sobre avís la policia a les 17.30 hores. Un turisme circulava de forma temerària pel carrer de la Mare de Déu de les Neus. Diverses dotacions policials van anar a Ca n’Anglada i van trobar el cotxe, i el van aconseguir aturar. Aviat van veure que el conductor presentava símptomes d’embriaguesa. Va donar resultats de 0,70 i 0,68 mil·ligrams a les proves d’alcoholèmia. Va quedar imputat per un delicte contra la seguretat del trànsit. La ITV del vehicle estava caducada i a l’infractor li constava una suspensió temporal del carnet de conduir.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Ebri, amb la ITV caducada i sense carnet
To Top