Publicitat
Terrassa

Enxampats robant en un pàrquing

Intervenció policial a Ca n’Anglada

Els detinguts van ser traslladat a la Prefectura / NEBRIDI ARÓZTEGUI

Portaven fins i tot una caixa d’eines. Dos individus van ser enxampats dissabte passat quan intentaven robar en l’interior d’un aparcament a Ca n’Anglada. Veïns del carrer de la Mare de Déu dels Socors van contactar amb la Policia Municipal a les 00.09: informaven que havien localitzat dos nois en un pàrquing. Portaven una caixa d’eines.

Una dotació policial es va desplaçar cap a la zona indicada pels testimonis. En efecte, van veure dos intrusos, i van comprovar que els sospitosos intentaven arrencar una placa que cobria una motocicleta. Els dos individus van ser traslladats a la Prefectura, on van ser denunciats per delicte de furt en grau de temptativa. Un d’ells, a més, va ser sancionat perquè portava a sobre 0,4 grams de marihuana.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Enxampats robant en un pàrquing
To Top