Publicitat
Terrassa

Tot el suport dels partits cap a Ballart

Els partits polítics fan costat a l’alcalde de Terrassa arran de la notícia sobre la leucèmia del seu fill gran

Jordi Ballart / Lluís Clotet

Els portaveus dels diferents partits polítics de Terrassa han mostrat escalf i han donat el seu suport a Jordi Ballart, alcalde de la ciutat, arran de la notícia sobre la greu leucèmia que li han diagnosticat al seu fill gran, en Xito. 

Diumenge, Ballart va anunciar a les xarxes socials la notícia, i va rebre ànims i el suport incondicional de Terrassa, dels diferents partits polítics, entitats i personatges públics, així com de ciutadans anònims. Ballart va manifestar que ara mateix la seva prioritat màxima era cuidar del seu fill, i que ja anunciaria com es reorganitzaria el govern durant els propers mesos. Els partits polítics de la ciutat, però,  s’han alineat per fer costat a l’alcalde i la seva família en aquests durs moments, a més d’assegurar cohesió i prioritzar la vessant humana i social de la situació, per sobre de la política. 

Cada portaveu dels partits ha expressat unes sentides paraules de reconfort cap a l’alcalde. Noel Duque, tinent d’Alcalde de l’àrea de Drets Socials i regidor de Serveis Socials i Ocupació, a més de company de partit de Ballart amb Tot Per Terrassa, ha manifestat la sorpresa que li va provocar la notícia, i el suport incondicional que estén cap a Ballart: “Estem tots en shock. A més de companys, som amics. Estem aquí per tot el que faci falta a nivell humà, ara mateix la dimensió política passa a segon pla”. Isaac Albert, portaveu d’ERC Terrassa, ha emfatitzat la duresa de la situació, però ha enviat paraules optimistes cap a l’alcalde: “Envio tot l’escalf i tota l’ajuda cap a Ballart i la seva família. És una lluita que serà llarga, però que segur que se’n surten. Tota la família i ell sortiran endavant”.  

Javier González, portaveu de Ciutadans Terrassa, s’ha ofert a donar un cop de mà a l’alcalde en cas que fos menester: “Vaig assabentar-me dissabte a la tarda i vaig posar-me en contacte amb el Jordi, li vaig enviar un missatge de suport i solidaritat. Són moments molt complicats per a ell i la seva família. Des del punt de vista personal i polític li donem tot l’escalf i suport”. Meritxell Lluís, portaveu de Junts per Terrassa, va assabentar-se de la notícia quan els va informar l’alcaldia, i ha comunicat que tot el partit s’ha solidaritzat amb Ballart: “Estem a la seva total disposició. Els desitgem que tot surti bé”. 

Alfredo Vega, del PSC, i exalcalde de la ciutat, ha desitjat el millor a Ballart en aquests durs moments. El mateix Vega va patir una situació semblant en les seves pròpies carns quan el seu fill va estar molt malalt fa uns anys, i van haver de volar a Mèxic per salvar-lo. “Quan em van comunicar la notícia, de seguida vaig posar-me en contacte amb en Ballart per donar-li tot el meu suport, a nivell personal i com a grup polític. Aquestes malalties són horribles, i més si qui ho pateix és el teu fill”. 

A nivell polític, l’equip de govern es reunirà pròximament per establir com es reorganitza l’alcaldia, però encara no tenen data fixada. De totes maneres, han assegurat que no es deixarà de banda la ciutat, sinó que es repartiran les diferents funcions per estar més presents que mai a la vida social i política de Terrassa. Per la seva banda, els partits polítics presents a Terrassa no es reuniran fins setembre per acabar de parlar sobre la situació, manifestant que “tot és encara molt recent”. En línia amb l’equip de govern, van assegurar que la ciutat no quedaria desemparada i que totes les qüestions que requerissin la seva actuació quedarien cobertes.  

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Tot el suport dels partits cap a Ballart
To Top