Publicitat
Terrassa

Dos dies plens de color amb les botigues al carrer

La Plaça Vella és el cor del comerç al carrer, però algunes botigues han muntat un estand fora

Botigues al carrer / Alberto Tallón

Les botigues tornen a acolorir els carrers del centre de Terrassa amb els preus més rebaixats i una massa d’egarencs afamats per trobar les millors ofertes. La Plaça Vella esdevé un cop més el centre neuràlgic del comerç al carrer després d’un any en blanc per la pandèmia, però enguany més botigues que en edicions anteriors han muntat la seva paradeta fora de la mateixa botiga física. L’esdeveniment s’ha estrenat avui i s’estendrà a demà. Roba, bijuteria, accessoris de tota mena i per a tothom són els protagonistes, amb botiguers agraïts i clients ben satisfets.

Paradetes de tots els estils i preus
L’Alessandra ja tenia clar que arrasaria a les paradetes, com cada any. Acompanyada de les seves filles petites, s’ha omplert les mans de bosses plenes de roba infantil i accessoris per la tornada a l’escola. Ha anat al matí i a la tarda, i ha comprat a les parades de “Be my Baby” i “Arivet gifts”, repletes amb ofertes per als més petits. “M’encanta el comerç al carrer perquè coneixes moltes botigues noves i pots comprar els productes al millor preu” ha afirmat l’Alessandra. En Lluís Clua, propietari d’Arivet gifts, botiga física al carrer Nou de Sant Pere, ha estat d’acord amb l’Alessandra i ha quedat molt satisfet amb les vendes del dia al carrer: “Amb aquesta iniciativa ens donem a conèixer a més gent de Terrassa. La Plaça Vella és una via molt recurrent de pas” ha comentat.

“És únic” és una botiga especialitzada en bijuteria que també s’ha traslladat a la plaça des del carrer de Sant Genís, on està situada físicament. La Susana Montras n’és una clienta habitual, i assabentada dels dos dies de botigues al carrer, no ha dubtat en donar un cop d’ull a les ofertes. Després d’estar-se una estona meditant sobre quin anell comprar, s’ha decidit per un d’acer platejat, i no prometia ser la seva última compra del dia. La Susana està a favor d’aquest tipus d’iniciatives perquè creu que potencien el comerç local i de proximitat: “Després de la pandèmia, s’agraeix el caliu i l’ambient de carrer que es forma” ha dit.

En comptes de situar-se a la Plaça Vella amb les altres paradetes, algunes marques han muntat l’estand davant la botiga física, com la sabateria terrassenca Mic Sabates i l’Informal, ambdues al carrer Font Vella.“La situació que tenim és molt bona. Estem molt a prop de la plaça i rebem els clients que passegen per veure les altres paradetes” ha assenyalat l’Anna Fuster, propietària de la sabateria MicSabates, mentre atenia la Gisela, clienta de confiança. En Xavi, treballador de l’Informal, ha recalcat l’èxit de la diada: “La paradeta crida l’atenció, i ens ve un gran flux de gent que compra molt perquè tenim preus molt rebaixats” ha explicat.

Millors preus amb el ForaStocks
La compra al carrer no s’atura. Demà arriba el Fora Stocks, que es convertirà en l’atractiu del centre de la nostra ciutat amb encara més descomptes i promocions durant tot el dia.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Dos dies plens de color amb les botigues al carrer
To Top