Publicitat
Terrassa

Preinscripció extraordinària d’FP

Educació confia en que tothom tingui un lloc d’estudi

Una aula d'FP

Avui i fins al divendres hi haurà un període de preinscripció extraordinari per cicles de Formació Professional. La mesura s’ha adoptat després que es fes palesa que hi havia una gran falta de places, especialment de grau mitjà. La situació afecta a tot Catalunya i també a Terrassa, on es van obrir per parar el cop tres grups més en Informàtica, Gestió Administració i Cures Auxiliar d’infermeria. A més, a tot Catalunya s’ha decidit ampliar la ràtio i passar de 30 a 33 alumnes en aquells cicles on hi ha molta demanda. El que continua sent un enigma és quantes sol·licituds es van rebre i no s’han pogut atendre. La regidora d’Educació, Teresa Ciurana, va dir ahir que “vull ser optimista i pensar que, al final, tots els alumnes hauran trobat un lloc d’estudi”.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Preinscripció extraordinària d’FP
To Top