Publicitat
Terrassa

Suport per emprendre en el sector de les cures

Les inscripcions al programa “Emprèn amb cura” estan obertes fins al proper 13 d’octubre

Les 10 hores de formació són gratuïtes i es reparteixen en classes del 14 al 28 d’octubre

”Emprèn amb cura” és el nou programa de suport a l’emprenedoria en el sector de les cures i l’atenció a les persones que impulsa l’Ajuntament i s’estrenarà aquest octubre. El programa està adreçat tant a les persones amb experiència laboral o formació en el sector com a aquelles que vulguin iniciar el seu projecte propi, individual o col·lectiu, en aquest àmbit.

L’objectiu d’aquesta iniciativa del Servei d’Emprenedoria i Economia Social és ajudar a millorar les competències de totes aquelles persones que volen emprendre en aquest sector inclusiu, que compren tots els cicles de la vida (infants, adults i persones grans, així com persones amb dependència).

Josep Forn, regidor d’Economia Social, ha emfatitzat la importància d’aquesta labor durant el dia a dia, i el paper clau que ha representat en temps de pandèmia: “Un dels aprenentatges d’aquesta pandèmia ha estat que les vides de les persones i les cures són necessitats universals i han d’estar al centre de l’activitat econòmica i comunitària” ha assenyalat. El regidor també ha reconegut el gruix de dones que duen a terme aquestes feines, que és majoritari: “Molts cops les dones estan invisibilitzades i sense el valor i reconeixement necessari quan, sense els seus serveis, el món s’atura” ha assegurat.

La participació al programa és gratuïta i compta amb places limitades. La inscripció està oberta fins al 13 d’octubre a la pàgina web del Servei d’Emprenedoria.

Estructura del programa
El programa es realitzarà entre el 14 i 28 d’octubre i consta de 10 hores de formació, estructurades en 5 blocs temàtics. Cadascun tracta qüestions com l’autoocupació col·lectiva, la proposta de valor i els models de negoci al sector de les cures, així com els conceptes imprescindibles de màrqueting i comunicació per als serveis de cures. El personal tècnic també acompanyarà a les persones participants i els oferirà assessorament.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Suport per emprendre en el sector de les cures
To Top