Publicitat
Terrassa

Acte institucional de la Diada a la plaça de l’Onze de Setembre

Quatre autocars de l’ANC aniran a la manifestació de Barcelona

La plaça de l’Onze de Setembre acollirà aquest matí l’acte protocol·lari de la Diada / NEBRIDI ARÓZTEGUI

Amb un format simbòlic, avui a les 10 hores es desenvoluparà la tradicional ofrena floral institucional de la Diada Nacional de Catalunya. Serà a la plaça de l’Onze de Setembre, al barri de Vallparadís. Els diferents representants polítics deixaran les seves flors al peu de l’escultura “Al Vent”, obra de l’artista Albert Novellón. Es tracta d’una estructura que simbolitza les quatre barres en moviment, elevant-se cap al cel.

Aquest acte institucional serà l’únic que se celebrarà a la ciutat durant la jornada d’avui amb motiu de la celebració de la Diada. A banda dels càrrecs i els partits polítics, totes aquelles entitats de la ciutat que ho desitgin constaran en una pantalla enrotllable que estarà instal·lada al costat de l’escultura.

Ja fa dies que l’Ajuntament va enviar un correu electrònic a les entitats i totes aquelles que van voler s’hi van adherir. El funcionament d’aquest acte protocol·lari evitarà aglomeracions de persones, complint amb les normes de restriccions i seguretat marcades a causa de la pandèmia.

Cap a Barcelona

Tots aquells terrassencs que vulguin prendre part a la manifestació de la Diada es dirigiran cap a Barcelona, on hi haurà diferents actes. El central arrencarà a les 17.14 hores a la plaça Urquinaona sota el lema “Lluitem i guanyem la independència”. Es dirigirà cap a l’escenari instal·lat davant de l’Estació de França. La secció local de l’ANC s’hi traslladarà amb quatre autocars, que sortiran a les 14 hores des de davant de l’estació d’autobusos.

La zona reservada als manifestants egarencs és la del tram 10, just sota la plaça d’Urquinaona.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top