Publicitat
Terrassa

Toca el segon premi de la Loteria Nacional a Terrassa

El segon premi rebut és de 120.000 euros per número

Loteria Nacional de Terrassa, al Raval de Montserrat

Terrassa ha estat un cop més guanyadora de part d’un premi de la Loteria Nacional. Aquest dissabte a les 13 hores s’ha dut a terme el sorteig al Saló de Sortejos de Loteries i Apostes de l’Estat per un sistema de bombos múltiples i ha sortit guanyador del segon premi un bitllet amb el número 18.309 a l’administració 5, ubicada al Raval de Montserrat, 52, al centre de la ciutat. El premi té un valor de 120.000 euros.

El primer premi ha estat pel número 08912, dotat amb un premi de 600 mil euros cada número, però ha tocat a altres administracions de l’Estat.

Més premis de Loteria Nacional per a Terrassa

Terrassa recull una història de premis de Loteria Nacional caiguts a la ciutat. El darrer cop, apart d’aquest diumenge, va ser aquest estiu, concretament el 10 de juliol. El primer premi de 150.000 euros del sorteig extraordinari va tocar als barris de les Arenes, la Grípia i Montllor. El mateix dia, el segon premi del sorteig va tocar al barri de Roc Blanc, amb un valor de 30.000 euros el número.

Al desembre, la mateixa administració del Raval de Montserrat que ha rebut aquest dissabte el segon premi va rebre també el tercer premi del sorteig nadalenc, i va repartir els 50.000 euros del premi entre els deu dècims venuts.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Toca el segon premi de la Loteria Nacional a Terrassa
To Top