Publicitat
Terrassa

Va ebri, xoca amb un fanal i abandona el vehicle

L’accident va tenir lloc a l’avinguda de Madrid

Policia Municipal de Terrassa
Publicitat

La Policia Municipal ha denunciat un conductor que suposadament anava ebri quan va xocar el seu vehicle amb un fanal i el va deixar allà. A les 20.12 d’ahir dimarts, un testimoni va trucar la policia per informar que hi havia un vehicle abandonat al mig de la via a l’avinguda de Madrid, al costat del carrer de Salamanca. No hi havia conductor i el cotxe molestava la circulació. Una dotació policial va comprovar que el vehicle havia xocat amb un fanal. Mentre els agents estaven al lloc, el conductor del turisme s’hi va presentar. Anava begut i va donar positiu, amb taxes de 0,64 mil·ligrams, en les proves d’alcoholèmia. Els agents el van denunciar per fugir del lloc de l’accident sense facilitar dades.

Publicitat
Va ebri, xoca amb un fanal i abandona el vehicle
To Top