Publicitat
Terrassa

Incendi en un habitatge de Sant Pere Nord

El foc es va produir en la cuina

Dotació de Bombers de la Generalitat
Publicitat

Un incendi va causar danys en la cuina d’un habitatge aquest dijous a la Rambla de Francesc Macià, a Sant Pere Nord. El foc es va generar a les 19.10 en un tercer pis i va cremar la campana extractora. Els bombers van desplaçar cinc dotacions a la Rambla de Francesc Macià, entre la plaça de l’Aigua i el carrer del Consell de Cent. Els efectius del cos d’emergències van acabar d’apagar l’incendi, van desconnectar la instal·lació elèctrica i van revisar el domicili. El SEM va evaluar una persona per si havia patit una intoxicació per inhalació de fum, però l’afectat no va requerir trasllat a un centre hospitalari. La intervenció de Bombers va durar una mitja hora.

Publicitat
Publicitat
Incendi en un habitatge de Sant Pere Nord
To Top