Publicitat
Ambulància del SEM i un policia municipal de Terrassa
Terrassa

Nen de 5 anys atropellat a Ca n’Anglada

Accident al carrer de Sant Damià

Ambulància del SEM i Policia Municipal

Un nen va resultar ferit aquest dijous al vespre en ser atropellat per un vehicle a Ca n’Anglada. L’accident va tenir lloc al carrer de Sant Damià a les 20.35. El nen, de 5 anys, va patir lesions en un peu, segons fonts dels serveis d’emergències. La víctima estava conscient quan van arribar al lloc les dotacions sanitàries, entre les quals hi havia una unitat de Bombers. El ferit va ser traslladat a l’Hospital de Terrassa.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Nen de 5 anys atropellat a Ca n’Anglada
To Top