Terrassa

La víctima d’un furt persegueix el lladre

Uns policies van trobar el sospitós dins d’un bar

La Policia Municipal va enxampar el lladre

El responsable d’un supermercat va perseguir aquest dimarts un lladre que havia robat en el seu establiment, al carrer del Periodista Grané, i la Policia Municipal va acabar enxampant el sospitós, que s’havia refugiat en un bar. Els fets es van produir a les 10.31. Un ciutadà va trucar la Policia Municipal per informar que estava perseguint un individu que havia furtat en el seu establiment. El seguia pel carrer del Periodista Grané. El perseguit es va amagar dins d’un bar al carrer del Pintor Huguet, segons el testimoni. Els guàrdies, que van visionar les imatges de la càmera de seguretat del comerç, van trobar el sospitós a l’interior del bar. Van comprovar que es tractava del lladre el van denunciar com a presumpte autor d’un furt.

Publicitat
Publicitat
La víctima d’un furt persegueix el lladre
To Top