Publicitat
Terrassa

Un motorista xoca amb una grua

Accident a la plaça de l’Aigua

Policia Municipal de Terrassa

El conductor d’una motocicleta ha resultat ferit avui en xocar amb un vehicle grua a la rotonda de la plaça de l’Aigua, a Sant Pere Nord. L’accident s’ha produït aquest matí, poc abans de les 9. A la rotonda s’han presentat unitats de la Policia Municipal i del SEM. Mentre els agents prenien declaracions a testimonis per substanciar l’informe tècnic, el personal sanitari atenia al motorista, que ha estat traslladat als serveis d’urgències de l’Hospital Universitari MútuaTerrassa. No ha transcendit el seu estat.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Un motorista xoca amb una grua
To Top