Publicitat
policia
Terrassa

Lladre detingut per la seva víctima

Li va robar una cartera després de forçar el seu vehicle

Policia Municipal de Terrassa

Un individu va ser “detingut” dimecres per la seva víctima. Els fets van tenir lloc a Ca n’Anglada, on el sospitós havia forçat un vehicle estacionat. El propietari el va veure, el va seguir i el va acabar detenint abans de l’arribada de la Policia Municipal.

El cos local va rebre l’avís a les 14.30: un ciutadà alertava que tenia retingut un individu que li havia robat en l’interior del vehicle, que estava aparcat a l’avinguda de Barcelona, al costat de la cantonada amb el carrer de la Mare de Déu de la Llum.

Una dotació policial es va dirigir cap a aquell punt del barri de Ca n’Anglada. I va comprovar els fets: un home tenia retingut a un altre que, presumptament, havia forçat el seu automòbil i havia sostret de l’interior una cartera. En efecte, els agents van trobar la cartera quan van realitzar l’escorcoll del sospitós, que va ser detingut com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb força i va ser traslladat a la Prefectura, a l’avinguda de les Glòries Catalanes, per a la instrucció de diligències penals. El vehicle violentat presentava danys.

D’altra banda, agents de la Policia Municipal van detenir, també dimecres, un conductor que va agredir un guàrdia quan una dotació policial l’identificava perquè el vehicle no tenia la ITV en vigor ni l’assegurança obligatòria. La patrulla va aturar el cotxe a les 17.59 al carrer de Fàtima, a prop del carrer del Pare Millán, al barri de Can Roca. Els agents van efectuar les comprovacions pertinents i van constatar que l’automòbil no tenía assegurança ni la ITV passada.

El conductor va ser informat de les irregularitats i, segons la policia, va agredir un dels guàrdies, fet pel qual va acabar detingut. Està imputat com a presumpte autor d’un delicte d’atemptat contra l’autoritat.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Lladre detingut per la seva víctima
To Top