Publicitat
Terrassa

Mor un caporal de Mossos mentre feia maniobres d’espeleologia

Ha caigut de més de 30 metres al Parc de Sant Llorenç del Munt

El Parc Natural de Sant Llorenç del Munt ha estat l'escenari del fatal accident

Quim, un caporal de Mossos, ha mort aquest matí a Matadepera. Es tracta d’un agent de la Unitat de Subsòl de Mossos d’Esquadra que ha patit una caiguda d’uns 30 metres mentre, amb altres companys, realitzava maniobres de formació en espeleologia al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt, segons ha informat la Direcció General de la Policia i la Prefectura de Mossos.

El conseller del Departament d’Interior, Joan Ignasi Elena, el Director General de la Policia, Pere Ferrer, el Major del cos de Mossos d’Esquadra, Josep Lluís Trapero, així com d’altres comandaments policials s’han traslladat immediatament al lloc per donar suport i acompanyar els mossos afectats per l’accident.

En tenir coneixement dels fets s’han activat els serveis d’emergències. El cos de Bombers s’ha adreçat al lloc dels fets amb diverses unitats. El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) ha desplaçat al lloc un helicòpter medicalitzat, tres unitats terrestres i un metge a l’interior de l’helicòpter de bombers per atendre el company, així com la unitat de suport psicològic per assistir la resta  d’agents  que feien les maniobres amb ell i l’entorn familiar.

Per part del cos de Mossos d’Esquadra, s’ha activat la Unitat Canina, la Unitat d’Intervenció en Muntanya, la pròpia de Subsòl, així com la Unitat de Mitjans Aeris. La Unitat d’Intervenció en Muntanya del cos de Mossos d’Esquadra es farà càrrec de la investigació de l’accident.

La Prefectura s’ha posat a disposició de la família, i els serveis de l’Oficina d’Atenció al Mosso s’han ofert a la unitat de Subsòl per tal de fer acompanyament i donar suport.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top