Publicitat
policia
Terrassa

Conduïa sota els efectes de tres drogues

La policia el va aturar perquè va cometre una infracció

Policia Municipal de Terrassa

El conductor d’un vehicle ha estat denunciat per donar positiu en tres drogues. Agents municipals el van aturar en veure que cometia una infracció de trànsit al barri de Ca n’Anglada. L’estat de l’identificat va fer que sls guàrdies el comminessin a realitzar les proves de detecció de drogues, amb el resultat esperat.

Una patrulla de la Policia Municipal va aturar dijous, a les 11.25 hores, un vehicle que circulava pel carrer de Sant Damià, a la confluència amb la carretera de Montcada, després de veure com el conductor havia realitzat una infracció.

Quan els agents van identificar l’home, van notar que semblava trobar-se sota els efectes de les drogues, fet pel qual li van realitzar el test indiciari. Aquest anàlisi va donar resultats positius en cocaïna, THC (principi actiu del cànnabis)  i amfetamines. El conductor va ser denunciat per circular sota els efectes de substàncies estupefaents.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Conduïa sota els efectes de tres drogues
To Top