Publicitat
Terrassa

El nou institut-escola Sala i Badrinas anirà a les naus conservades

La regidora d’Educació, Teresa Ciurana, va mantenir ahir la primera reunió presencial amb el conseller Josep Gonzàlez -Cambray, en la que es va parlar, entre altres temes, del futur institut escola Sala i Badrinas. A la trobada també va participar la directora dels serveis territorials d’Educació al Vallès Occidental, Maria Teresa Fons. El centre porta deu cursos en barracons a la carretera de Rubí i fa anys que reivindica la construcció del nou i definitiu centre. Els estudiants de primer d’ESO, aquest any han començat curs a l’escola Auró.

El nou edifici de l’institut-escola Sala i Badrinas s’ubicarà a les dues naus conservades per aquesta finalitat. La Generalitat, informa Teresa Ciurana, “no té previst construir un edifici de nova planta donat que les naus s’han de preservar”. El projecte del nou centre, doncs, “tindrà en compte la conservació de les dues edificacions” de l’antic complex tèxtil.

En aquest moment, la Generalitat de Catalunya aborda el procediment per a la redacció del projecte del nou centre. La previsió és que obri portes el curs 2023-24.

La proposta tindrà en compte els suggeriments recollits al procés participatiu que s’ha dut a terme els darrers mesos a l’escola Sala i Badrinas. En aquest, tant les famílies, com els docents i els alumnes, han pogut dir la seva sobre com volen que sigui el nou institut-escola.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top