Publicitat
Terrassa

Queixes per manca de professorat

Alumnes de FP protesten perquè no poden fer una assignatura

Edifici de l'Institut Montserrat Roig

Els alumnes de primer curs de la matèria de Primers auxiliars del grau superior d’Integració Social que s’imparteix a l’Institut Montserrat Roig reclamen que se solucioni els problemes de manca de professorat. Nerea Vallejo, una de les alumnes ha explicat que aquest mòdul no es va poder començar el dia previst, el 20 de setembre, perquè no hi havia docent que pogués fer la classe. “Vam parlar amb el departament del centre i van presentar un escrit manifestant la queixa a l’espera de saber què passava. Quan els docents van parlar amb nosaltres ens van dir que era una situació que s’arrossegava des del curs passat”.

La direcció del centre ha reconegut el problema i ha explicat que estan parlant amb Serveis Territorials d’Educació per trobar la solució adequada. En aquest sentit, ha manifestat que és un tema de plantilles i que el centre i Serveis Territorials fan estimacions diferents. “Educació fa un càlcul d’hores i assigna docents, però, a vegades, hi ha mitges jornades que no es completen i que fan trontollar la planificació”.

Aquest diari va fer gestions amb el departament d’Educació per publicar la seva versió, però no va ser possible obtenir-la. Mentrestant, no hi ha un consens, la direcció de l’institut ha optat per cercar una solució interna.La mateixa alumna Nerea Vallejo va explicar que “aquest dijous hem iniciat les classes. Ens consta que hi ha un docent que ha reduït hores d’una altra matèria per estar amb nosaltres. Continua sent injust”, va dir.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Queixes per manca de professorat
To Top